Napper: More sleep, fewer tears. (2024)

Napper hittar ditt barns naturliga sömnmönster och ger dig ett skräddarsytt sömnschema, så att du kan tajma varje läggning perfekt. Mer sömn, mindre gråt, piggare familj. Helt automagiskt ✨

Napper: More sleep, fewer tears. (1)Napper: More sleep, fewer tears. (2)Napper: More sleep, fewer tears. (3)Napper: More sleep, fewer tears. (4)

Prisad av Apple

Editors' Choice

App of the Day

Hot right now

4.9 stjärnor i genomsnittsbetyg

2500+ 5-stjärniga recensioner

Älskad av föräldrar

Livsförändrande

"Den här appen har verkligen gett mig sinnesro. Den har hjälpt till att skapa en struktur som jag saknade och ger pricksäkra rekommendationer för när min bebis behöver sova. Hon somnar mycket snabbare nu och är mycket mer harmonisk 🙏"

Napper: More sleep, fewer tears. (5)

Karin

Mamma till Sigrid

TOTAL förändring av bebisens sömn och humör!

"WOW! Jag var skeptisk. Jag har haft en bebis som varit lätt att lägga fram till nyligen. Gav den här appen en chans och redan dag 2 såg jag fantastiska resultat vad gäller min bebis humör och sov-/naprutin. Jag är hooked och så tacksam. Tack Napper!"

Napper: More sleep, fewer tears. (6)

Hanna

Mamma till Emma

Livsförändrande

"Jag hade så svårt att hitta en rutin för min son. Den här appen har tagit bort bördan av att försöka hålla koll på vakentider och tupplurs-tider. Jag uppskattar verkligen 30-minutersvarningen innan en tupplur - det har hittills varit precis den tid jag behöver för att lägga honom."

Napper: More sleep, fewer tears. (7)

Klara

Mamma till Albin

Fantastiskt exakt

"Om du tar dig tiden att mata in data, hjälper appen dig att hålla koll på vakentider och veta när det är dags för en tupplur/sängdags. Den är otroligt exakt!"

Napper: More sleep, fewer tears. (8)

Erik

Pappa till Amelia

Game changer

"Jag kan ärligt säga att inget varit mer till hjälp för att få vår 1-årings sömnmönster att funka än den här appen. Vid det här laget är den nästan alltid rätt inom 2~3 minuter för när han faktiskt somnar. Jag önskar att vi använt den från dag 1!"

Napper: More sleep, fewer tears. (9)

Axel

Pappa till Ted

En dröm!

"En fantastisk app som har förändrat mitt liv. Det är imponerande, min son har svårt att sova, jag var tvungen att vagga honom i timmar så att så snart jag lade ner honom, vaknade han. Nu säger appen till mig att vara uppmärksam för om 30 minuter är det dags för lur, jag förbereder min son (byter blöja, kramar, lägger honom sedan i sängen) han är lugn i sin säng och somnar sedan precis på minuten. Alla är mer avslappnade, min son är lugnare eftersom han har sovit tillräckligt under dagen. Det ger mig också möjlighet att planera mina dagar utifrån hans lurar."

Napper: More sleep, fewer tears. (10)

Ellinor

Mamma till Vilgot & Emil

Så hjälpsam för sömnmönster

"Jag har aldrig skrivit en recension men upplevelsen av att använda Napper har varit exceptionell. Uträkningarna för naps och läggningar hjälper enormt mycket, och istället för att vara förutbestämda eller statiska, justeras tiderna beroende på när bebisen sover, och hur länge."

Napper: More sleep, fewer tears. (11)

Elin

Mamma till Alva

Nu kan jag inte leva utan den

"Napper har varit en GAME CHANGER för vår familj. Du kan dela profilen med den andra föräldern eller vårdnadshavaren och logga allt tillsammans. Och jag menar ALLT. Loggningen av tupplurar är fantastisk och hjälper mig komma ihåg när han behöver sova. Jag märkte också när han blir gnällig och så har jag börjat inse att ÅH! Det är för att det nästan är dags för en nap! Jag är ett stort fan. Tveka inte. Ladda ner den. Skaffa premiumversionen. Kör."

Napper: More sleep, fewer tears. (12)

Sofia

Mamma till Lucas

Kan inte säga nog hur bra den är!

"Vi ÄLSKAR napper hos oss. Inte bara är gränssnittet estetiskt tilltalande och lätt att använda, Napper har verkligen varit en gamechanger för oss. Jag har verkligen älskat att använda den och att spåra hans trender och vakenfönster har varit extremt hjälpsamt."

Napper: More sleep, fewer tears. (13)

Emma

Mamma till Oscar

Jag ÄLSKAR den här appen!

"Jag skriver sällan recensioner men denna förtjänar det definitivt. Jag har haft problem med tupplurarna med min son som är 8 månader gammal. Denna app prickar rätt varje gång för honom! Jag älskar att den skickar en notifikation när det närmar sig dags för en nap. Det här är inte en app där du bara loggar tupplurar. Den beräknar när tupplurar kommer att ske och ungefär hur länge. Den skräddarsyr för just ditt barn & ändras automatiskt när ditt barn blir äldre och behöver mindre sömn."

Napper: More sleep, fewer tears. (14)

Ida

Mamma till Liam

Fantastisk!!!!

"Jag skriver aldrig recensioner, men denna app förtjänar verkligebn beröm!!! Min 3 månaders var väldigt kaosig med naps och jag lyckades aldrig räkna ut hennes vakenfönster. Napper har helt förändrat hur hon sover under dagen och har hjälpt oss att hålla koll på hennes mönster. Det är fantastiskt, nästan varje gång hon blir sömnig, är vi inom 5-10 minuter från hennes nästa tupplur enligt appen. Den har helt lärt sig hennes mönster och har hjälpt oss att få ett bra schema. Jag kan inte rekommendera denna app nog!!!!!!!"

Napper: More sleep, fewer tears. (15)

Linn

Mamma till Lilly

TOTAL förändring av bebisens sömn och humör!

"WOW! Jag var skeptisk. Jag har eb bebis som sov bra fram tills nyligen. Gav denna app ett försök och redan dag 2 såg jag fantastiska resultat i bebisens humör och sov/tupplurs-schema. Jag är hooked och jättetacksam. En veckas gratis provperiod är grymt och gott om tid för att se om det fungerar. Tack napper!"

Napper: More sleep, fewer tears. (16)

Hanna

Mamma till Emma

Lifechanging

"Jag kämpade så mycket med att hitta en rutin för min son. Den här appen har lyft bördan av att försöka spåra vakenfönster och ha koll på sovtider. Jag uppskattar verkligen att de kommer en 30 minuters förvarning innan tupplurar - det har hittills varit precis den tid jag behöver för att lägga henne."

Napper: More sleep, fewer tears. (17)

Klara

Mamma till Albin

Fantastiskt exakt

"Om du tar dig tid att mata in data kommer denna app att hjälpa otroligt mycket för att ta reda på vakenfönster när det är dags för tupplur/sängdags. Den är väldigt exakt!"

Napper: More sleep, fewer tears. (18)

Erik

Pappa till Amelia

Bra för sömnmönster!

"Jag har haft Napper i bara några dagar nu men den har hjälpt så mycket. Min son har varit svår lägga och denna app har hjälpt så mycket med att förutsäga hans tupplurar under dagen! Den har hjälpt minska stressen som ny mamma. 🤗 Skulle definitivt rekommendera."

Napper: More sleep, fewer tears. (19)

Alice

Mamma till Ilon

Game changer

"Jag kan ärligt säga att ingenting har varit mer hjälpsamt för vår 1-årings sömnmönster än Napper. Vid det här laget är den nästan alltid rätt inom 2~3 minuter från när han somnar. Jag önskar att vi hade använt den från dag 1!"

Napper: More sleep, fewer tears. (20)

Axel

Pappa till Ted

Glad att ha betalat för denna app

"Jag betalar vanligtvist inte för appar men jag betalade gladeligen för denna. Den har varit SÅ exakt inom åtminstone en 20 minuters fönster för när han behöver sova. Jag kan självsäkert säga "han är redo för sömn" och det är ALLTID inom den föreslagna tiden. Jag älskar även all data den tillhandahåller, jag ÄLSKAR nattvakningsfunktionen, ÄLSKAR att den ändras dagligen baserat på vakna tider, läggningstid, hur mycket sömn han har fått, naplängder, osv. Det är uppenbart att den här appen utvecklades av en förälder som behövde detta."

Napper: More sleep, fewer tears. (21)

Maja

Mamma till Oliver

Fantastiskt!

"Denna app ger mig så mycket lugn!! Min bebis har växlat mellan 2 och 3 tupplurar dessa senaste två månaderna. Och jag behöver aldrig räkna ut eller gissa hur vår dag kommer att se ut. Jag lägger bara till all sömndata och Napper förutsäger när min bebis behöver hennes nästa tupplurar och när det är läggdags och vanligtvis är det precis rätt. Jag vet inte hur det fungerar men det sparar mig tid, besvär och huvudvärk. Jag älskar den. Verklig rekommendation för bebisens första år, definitivt 💯"

Napper: More sleep, fewer tears. (22)

Elsa

Mamma till Isla

Jag skriver väldigt sällan recensioner, men...

"Jag har blivit så imponerad av Napper att jag kände att måste dela med mig av min upplevelse. Min son fick en jättejobbigt 4 månadersregression och jag och min sambo spenderade veckor med att försöka hitta ett sömnschema som inte resulterade i ett totalt sammanbrott när vi försökte lägga honom i spjälsängen. Nappers schema är så exakt att vi snabbt fick honom att somna nöjd både på dagen och vid läggdags. Jag rekommenderar starkt alla trötta föräldrar där ute att ge det ett försök."

Napper: More sleep, fewer tears. (23)

Mikael

Pappa till Viktor

Fantastisk sov-app

"Jag rekommenderar den starkt, den har varit en livräddare för att logga naps och få rekommendationer för sovtider. Den är verkligen användbar och träffsäker. Tack Napper."

Napper: More sleep, fewer tears. (24)

Andreas

Pappa till Isak

Livsförändrande

"Den här appen har verkligen gett mig sinnesro. Den har hjälpt till att skapa en struktur som jag saknade och ger pricksäkra tider för när min bebis behöver sova. Hon somnar mycket snabbare nu och känns mycket mer harmonisk. 🙏"

Napper: More sleep, fewer tears. (25)

Karin

Mamma till Sigrid

Napper: More sleep, fewer tears. (26)

Napper hjälper dig att få in en sömnrutin som...

  1. Tar hänsyn till och optimerar ditt barns dygnsrytm (dvs när barnet somnar på kvällen och vaknar på morgonen)

  2. Passar ditt barns unika sömnmönster och sömnbehov

  3. Hänger med i svängarna när din bebis utvecklas och barnets behov förändras

Napper: More sleep, fewer tears. (27)

Fågelsång

Kvittra, kvittra, lilla fågel blå

Napper: More sleep, fewer tears. (28)

Vitt brus

Klassiskt vitt brus

Napper: More sleep, fewer tears. (29)

Rosa brus

Vitt brus med extra mycket bas

Napper: More sleep, fewer tears. (30)

I livmodern

Ett välbekant ljud för den nyfödda

Napper: More sleep, fewer tears. (31)

Regnmys i bilen

Vindrutetorkare som bryter genom ett mjukt, smattrande regn

Napper: More sleep, fewer tears. (32)

Blinka lilla...

Mozarts femstjärniga megabanger

Napper: More sleep, fewer tears. (33)

Gräsklippare

Ahh, doften av nyklippt gräs!

Napper: More sleep, fewer tears. (34)

I bärselen

Ute och går i en trygg famn

30+ White noise & andra sömnljud för djupare sömn

Upptäck vårt urval av vitt brus, rosa brus, brunt brus och andra avkopplande ljud såsom regnskurar, havsvågor och vaggvisor.

Kapitel 1

Vad är ett nattvaknande?

Överraskande nog så är det faktiskt en ganska bra grej

Napper: More sleep, fewer tears. (35)

Kapitel 2

Varför vaknar bebisar mitt i natten?

Ja, varför?!?!

Napper: More sleep, fewer tears. (36)

Kapitel 3

När kommer de sova genom hela natten?

Käre gode gud, låt det vara snart!

Napper: More sleep, fewer tears. (37)

Kapitel 4

Så minskar du uppvakningar under natten

Vad du kan göra utan att gå under helt

Napper: More sleep, fewer tears. (38)

Napper: More sleep, fewer tears. (39)

Lär dig forskningsbaserad kunskap om bebissömn och föräldraskap

Få fördjupad förståelse för vad som påverkar din bebis sömnmönster och bli stärkt i ditt instinktiva föräldraskap.

Napper: More sleep, fewer tears. (40)Napper: More sleep, fewer tears. (41)

Napper: More sleep, fewer tears. (42)Napper: More sleep, fewer tears. (43)

Statistik för att följa bebisens utveckling och se mönster

Se statistik för antal sömntimmar, fördelningen mellan natt- och dagsömn samt tid för uppvak och insomning - både över tid och i genomsnitt.

Napper: More sleep, fewer tears. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6065

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.