Coffee Meets Bagel Review (2022) - Alt hvad du behøver at vide (2024)

Er du træt af ubønhørligt at swipe gennem billeder på almindelige dating-apps? Dine DM'er flyder over med cheesy beskeder fra folk, der leder efter erotiske eventyr. Og det bliver utroligt frustrerende at blive spøget af faktiske potentielle kampe. Hop op, min ven, for vi har fundet en skjult perle til dig! Vi bringer dig en detaljeret Coffee Meets Bagel anmeldelse, så du kan blive begejstret for online dating igen.

På et eller andet tidspunkt har vi alle givet online dating en chance for at prøve lykken med at finde en passende partner. Sig mig ærligt, har du ikke følt dig lidt fortabt midt i denne mængde af dating-apps med så mange nye funktioner, der kommer op hver dag? Nogle gange bliver det svært at følge med i den hurtige online datingverden. "Hvilken app skal jeg gå efter, hvis jeg vil have et seriøst forhold?" "Hvilken af ​​dem er mere inkluderende i LGBTQ+-samfundet?" Jeg ved, det er en rigtig sej.

Her kommer Coffee Meets Bagel til din redning. Inden du giver op på netdating, så find ud af, hvad der får CMB-appen til at skille sig ud blandt de andre fisk i havet. Er Coffee Meets Bagel god? Hvor meget er Coffee Meets Bagel værd? Hvad er de bedste funktioner ved denne kaffedating-app? Læs videre for at få alle dine svar. Du ved aldrig, det kan ændre din mening om dating-apps.

Hvad er kaffe møder bagel?

Indholdsfortegnelse

At blive pyntet op, gå på en fancy cafe og have en god samtale – graver vi ikke alle sammen dette koncept med en første date? Men lad os træde et skridt tilbage og tænke på den del, hvor vi venter tålmodigt på at finde den ene person, som vil være værd at bruge denne tid sammen med.

Hvis du ønsker din første date efter møde online for at være mindre akavet, er du på det rigtige sted. CMB er en ægte game-changer, da dens motto er at give folk sunde datingvaner. Denne selverklærede matchmaker-side har holdt fast i sit stjerneomdømme i et stykke tid nu.

Tilbage i 2012 havde søstertrioen fra San Francisco, Dawoon, Soo og Arum Kang deres eureka-øjeblik, da de indså, at swiping-baserede dating-apps dræner folk for deres energi. For at gøre hele processen uoverskuelig og så enkel som muligt, lancerede de appen Coffee Meets Bagel.

Har du tilfældigvis set Coffee Meets Bagel Shark Tank-afsnittet? Kang-søstrene gik på udkig efter en investering på $500,000 i stedet for 5% af deres virksomhedsandel. Tingene tog en fascinerende drejning, og de forlod showet og afviste Mark Cubans tilbud om at købe CMB for $30 millioner. Hvor er det fedt!

Coffee Meets Bagel Review (2022) - Alt hvad du behøver at vide (1)

Relateret læsning: Er online dating nemmere for kvinder?

Så hvad gør CMB dating app så speciel, at den giver hård konkurrence til Tinder, OkCupid, og Bumble? Nummer et, 90 % af brugerne af denne kaffedating-app leder efter en meningsfuld forbindelse. Hvis du er færdig med at håndtere engagement-foberne i dit liv, er CMB din bedste udvej.

Nummer to, deres vigtigste USP er at erstatte swipe-funktionen og i stedet spille cupid for de interesserede datere. CMB-algoritmen tager sagen i egen hånd. Mænd kan udforske op til 21 kampe på regelmæssig basis. Hvis de kan lide en profil inden for en dag, sender CMB-appen dem som et forslag til kvinden, der så enten kan like og begynde at chatte eller bestå. Coffee And Bagels dating stil er mindre kompliceret for kvinder, da de modtager 5-6 håndplukkede kvalitetskampe hver middag. Ikke så mærkeligt, det har et forhold mellem kvinder og mænd på 60/40.

Men husk, at CMB-uret altid tikker. Hvis du ikke gør det tage et skridt på en fyr inden for 24 timer kan du gå glip af gode kampe. Åh, før vi går videre med vores Coffee Meets Bagel-anmeldelse, er her en sød lille smule information – dine potentielle matches på denne app kaldes Bagels!

Hvordan tilmelder man sig Coffee Meets Bagel?

Lad os nu springe til den gode del og se, hvordan du kan oprette en kickass online dating profil med Coffee Meets Bagel-appen. Først skal du downloade applikationen på din enhed. CMB-appen er tilgængelig på tværs af alle operativsystemer som Android (Google PlayStore) og iOS (App Store). Du kan også få adgang til deres Coffee And Bagels dating hjemmeside for generel information.

Uanset om du vælger at bruge et telefonnummer eller indtaster via din Facebook-profil, skal du igennem en godkendelsesproces. Tilsyneladende eskalerer dine chancer for at finde mere effektive og ligesindede kampe, hvis du vælger at forbinde din sociale mediekonto med denne Bagel dating-app.

"Hvad er hemmeligheden bag det?", undrer du dig måske. Nå, deres algoritme udtrækker information (venners kreds, likes og kommentarer, din mening om forskellige spørgsmål) fra din profil. Og baseret på det samler de en frisk samling af bagels til dig hver middag. Men du kan være sikker på, at Coffee And Bagels-appen ikke poster noget på dine vegne og ikke sælger dine personlige data.

Relateret læsning: Zoosk Anmeldelser: En afbalanceret analyse af den populære datingapp

Her er din trin-for-trin guide til tilmelding ved hjælp af et telefonnummer:

  1. Brug den 4-cifrede kode, der er sendt til dit nummer, og fuldfør bekræftelsen
  2. Indtast dit fulde navn, e-mail-id og fødselsdag
  3. Nævn hvis du er klar til et forpligtende forhold eller har brug for noget afslappet
  4. Sæt kryds ved din seksuelle identitet, og om du er interesseret i en mand, en kvinde eller begge dele
  5. Opdater din placering og en radius for at angive den zone, hvor du gerne vil møde folk
  6. Nævn dine præferencer for – etnicitet, religiøse synspunkter, alder og højde
  7. Upload dit displaybillede for at komme i gang
  8. Og du er klar til at møde din første bagel
  9. Senere kan du berige din profil med billedtekster, isbrydere og meddelelser (det kommer vi snart ind på!)

Tilmeldingsprocessen er stort set den samme, hvis du vælger Facebook. Du skal bare give de nødvendige tilladelser til Coffee And Bagels-appen for at linke begge konti.

Coffee Meets Bagel Review (2022) - Alt hvad du behøver at vide (2)

Fordele og ulemper

Trommerulle, tak! Mine damer og herrer, det er tid for fordele og ulemper i vores Coffee Meets Bagel-anmeldelse. Vi vil kaste lys over appens positive og negative sider, så du på forhånd ved, hvad du går ind til. Se nærmere på hvordan date online med succes og find din ideelle partner:

FORDELEULEMPER
Intuitivt og brugervenligt app-designIkke det rigtige sted at finde hookups eller afslappede forhold
CMB tror på kvalitet frem for kvantitetStørstedelen af ​​brugerne er over 25. Så det er ikke en meget hændende platform for teenagere
De fleste af funktionerne er tilgængelige i den gratis versionMindre antal funktioner sammenlignet med andre dating-apps
Kun en håndfuld kampe hver dag for at styre mere effektivtNogle mennesker er måske ikke tilfredse med et så begrænset antal daglige kampe
Tjen bønner ved at logge ind dagligt og gennemføre sjove aktiviteterChats udløber inden for 7 dage
Hurtig tilmeldingsproces – ingen grund til at udfylde et omfattende spørgeskema for at blive godkendtIngen mulighed for at søge efter personer ved navn
God til kvinder, der er selektive med hensyn til deres valg af kammeraterHvis du tilmelder dig via Facebook, kan du ende med at møde nogen fra dine kendte cirkler, hvilket kan være akavet
Færre chancer for at blive spøgetBagel dating-appen har ikke en webversion
CMB promoverer kun aktive brugere i appen som matchesDu kan kun uploade 9 billeder

Kvalitet af profiler og succesrate

Coffee Meets Bagel anmeldelse vil være ufuldstændig uden at nævne standarden for brugerprofiler på denne app. Efter vores mening ser det ret lovende ud. Først og fremmest undersøger Coffee Meets Bagel enhver lyssky aktivitet og omstridte konti. De vil ikke tillade dig at uploade et sløret snapshot eller et billede, hvor dit ansigt er dækket af en stor hat. Gennemsigtighed er deres førsteprioritet.

I 2018 gennemgik appen en makeover og introducerede en minimalistisk grænseflade og en teknologi til at opdage romantiske svindlere. I modsætning til andre giver Coffee And Bagel dating-appen dig mulighed for at læse den detaljerede profil, før du lukker aftalen. De fokuserer på uddannelsesmæssige kvalifikationer og fa*glige betegnelser af brugerne for at fremhæve autenticitet.

Samlet set kan du forvente et sundt, opmærksomt fællesskab, der hilser dig med kærlighed og respekt. Coffee And Bagels-appen har lukket mere end 150 millioner kampe indtil dato. Du kan også ende med at gå på deres væg af succeshistorier! Hvem kan fortælle?

Relateret læsning: Online dating råd – 23 vigtige tips

De bedste egenskaber ved kaffe møder Bagel

Er Coffee Meets Bagel god? Der er to måder at finde ud af det på. Enten læser du nogle af anmeldelserne fra Coffee Meets Bagel online, eller også installerer du appen, udforsker et par potentielle matches og beslu*tter selv, om det er din tid værd.

Vi er her for at give dig en oversigt over de mest almindelige funktioner i CMB dating-appen, efter at have testet Android-versionen. I modsætning til andre populære datingsider Coffee And Bagels-appen, som er tilgængelig online, overbebyrder dig ikke med et væld af unødvendige tekniske detaljer. Nu, om det er en velsignelse eller en bane, er det op til dig at afgøre.

1. Foreslået (#damevalg)

I dette afsnit modtager du din daglige dosis af kærlighedsmatcher. Ved at trykke på ikonet kan du gå gennem profilerne en efter en og enten like eller bestå. Coffee And Bagel dating-appen foreslår kun de mennesker, der allerede har vist interesse for dig eller de mest kompatible baseret på dine præferencer og profiloplysninger. Er du nysgerrig efter en bestemt person? Send den første besked med det samme for at starte en dejlig samtale!

2. Opdag

Lad mig tilbyde dig et relevant eksempel for at tydeliggøre denne funktion. Ligesom opdagelsessiden på Instagram viser billeder og ruller baseret på dit valg af forskellige emner, sker det samme med Coffee And Bagels dating app.

Deres opdagelsesside viser en liste over kampe, der ikke lige passer til dine kriterier, men som er tæt nok på nogle aspekter. Hvis du kan lide nogen af ​​disse profiler (som kaldes 'Take' i CMB-termer), vil det koste dig bønner. Du kan også henvise denne kamp til en ven (som CMB kalder det 'Give') for at tjene nogle bønner til gengæld.

3. Bønner

Bønner er dybest set Coffee And Bagels dating valuta med flere funktioner. Vil du for eksempel låse op for ekstra bagels? Indløs dine bønner! De er også nyttige, når du vil tage en bagel fra opdagelsessiden eller genåbne en gammel chat efter 7 dage.

Du kan organisk tjene disse bønner ved at logge ind på CMB-appen hver dag. Du kan også score gratis bønner, hvis du er villig til at følge dem på Twitter og Instagram og ved at invitere dine venner. Mangler du stadig bønner? Køb en pose med 3000 bønner for $24.99 når som helst.

Relateret læsning: eHarmony Anmeldelser 2022: Er det det værd?

4. Fotolab

Med denne sjove funktion kan du køre en afstemning mellem to af dine billeder. Andre medlemmer ville stemme for det bedre valg, og du skal bruge et par bønner for at låse op for resultatet.

5. Spørgsmål

Forespørgsler er en fantastisk måde at få din datingprofil til at skille sig ud. I afsnittet 'Rediger profil' finder du en lang række spændende meddelelser, du skal udfylde, såsom – 'din foretrukne mærkelige madkombination' eller 'hvis du kunne lave en ferie, hvad ville det være?'

6. Isbrydere

Her er din chance for at pifte din bio en lille smule op med 3 korte one-liners om dig selv. Det kan være noget, der ligner en usædvanlig færdighed, du har mestret, eller praler med dit limited edition Ringenes Herre skaksæt. Bliv så kreativ, som du vil!

7. Åbn chat igen

Som bruger af Coffee And Bagels dating app skal du vide, at de lukker en chat efter 7 dage. Hvis du har ladet nogle ting hænge sammen med en bagel, kan du genåbne chatten når som helst over en periode på 30 dage, til gengæld for bønner.

8. Kundesupport

Du kan kalde det en ulempe, at de ikke oplyser noget e-mail-id eller telefonnummer for at kontakte deres kundeservicerepræsentanter med det samme. Du skal rejse en klage/anmodning med en detaljeret beskrivelse og vedhæftede filer og vente på, at de vender tilbage til dig.

Relateret læsning: Top 15 bedste alternativer til Tinder – Det er 2022!!

Abonnementspriser

Det er tid til at tale om prisklassen Coffee Meets Bagel. Du kan spørge: "Er Coffee Meets Bagel gratis?" Nå, på en måde er det fordi alle de vigtigste funktioner til at køre appen med succes er tilgængelige med den gratis version. Du kan vælge det betalte medlemskab for at give din profil et yderligere løft og nyde de ekstra frynsegoder.

AbonnementstypeVarighedOmkostninger/måned
Gratis medlemskabLevetid$0.00
Premium1 måneder$34.99
Premium3 måneder$25.00
Premium6 måneder$20.00
Premium12 måneder$15.00

Nu hvor du ved, hvor meget Coffee Meets Bagel er værd, er jeg sikker på, at du gerne vil have et smugkig af premium-funktionerne.

  • Du kan se alle de profiler, der har liket dig ad gangen, og begynde at matche
  • Få adgang til flere præferencemuligheder som forholds mål og rygevaner
  • 3 profilboosts om måneden for at øge din synlighed med 5x end før
  • Tjek aktiviteter og chatstatistikker for at vælge dit perfekte match
  • Få besked om kvittering for læsning
  • Modtag 6000 bønner om måneden

Relateret læsning: De ultimative sjove online dating spørgsmål

Vores dom

Okay, folkens, vi er ved at afslu*tte denne Coffee Meets Bagel-anmeldelse efter at have analyseret fordele og ulemper. Bagel-appen er på alle måder en reel tidsbesparelse. Det tager ikke evigheder at tilmelde sig appen, da de ikke udmatter dig med et detaljeret spørgeskema. Men du kan altid forstærke din profil senere ved at opdatere flere personlige oplysninger. Isbryderne og meddelelserne er en fantastisk måde at imponere potentielle bagels på.

Hvis du er en arbejdsnarkoman, der næsten ikke får tid til at scrolle gennem hundredvis af profiler på dating-apps, så vælg Coffee Meets Bagel for kvalitet og autentiske matches. Og damer, der elsker at holde rattet under deres kontrol, denne app er skræddersyet til dig. Som vi sagde, ingen irriterende sms'er, før du trykker like på en bagel.

Kender du en, der ikke er så teknisk kyndig? Den forenklede brugergrænseflade og begrænsede funktioner i CMB-datingappen ville være en velsignelse for dem. Kun 12% af CMB-medlemmer er nysgerrige efter afslappet dating, som tilbyder et bredere spektrum for dem, der ønsker at forfølge et kærligt forpligtende forhold.

For at opsummere er det en stor tommelfinger op fra os. Lad ikke de negative anmeldelser narre dig, før du prøver at teste det selv. For at forenkle din online dating oplevelse, giv Kaffe møder Bagel en chance – du bliver ikke skuffet!

Ofte Stillede Spørgsmål

1. Skal pigen starte samtalen på Coffee Meets Bagel?

Ja, i høj grad! Coffee Meets Bagel har et kvindevenligt design til at bortfiltrere alle de uhyggelige svindlere, der glider ind i deres DM'er. Så bolden er på kvindens bane. Indtil de tager det første skridt og sender dig en besked, er der ikke noget, du kan gøre.

2. Er Coffee Meets Bagel ideel til et seriøst forhold?

Absolut, Coffee Meets Bagel dating-appen er skræddersyet til seriøse datere, der ønsker et langsigtet forhold.

3. Hvilken aldersgruppe bruger Coffee Meets Bagel?

De har skarer fra en bred vifte af aldersgrupper. Størstedelen af ​​brugerne tilhører aldersgruppen 25-40 år.

4. Har de en gratis prøveperiode?

Ja, CMB har en gratis version, der stort set dækker alle dens funktioner. Du kan altid opgradere til premium-medlemskabet for at give din profil et solidt løft og forbedre din synlighed.

5. Kan jeg annullere mit abonnement når som helst?

Normalt fornys Coffee Meets Bagel-abonnementet automatisk efter terminens udløb med 3 dages varsel. Du kan dog annullere når som helst ved at vælge muligheden i profilindstillingerne eller rejse en anmodning med deres kundeservice.

6. Kan du ikke matche på Coffee Meets Bagel?

Ja, du vil finde en mulighed for at annullere match eller rapportere profilen i den respektive chatboks, hvorfra du kan annullere en bagel.

11 datingtips til begyndere – sørg for at følge disse!

Anmeldelser af elitesingler (2022)

SilverSingles Review (2022) – Hvad du behøver at vide


Spørg vores ekspert

Du skal være logget ind for at stille et spørgsmål.

Coffee Meets Bagel Review (2022) - Alt hvad du behøver at vide (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 5679

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.